English Gym & Fun - First English steps for your child

Nyelvet oktatni sokféleképpen lehet, gyermekekkel megszerettetni az idegen nyelvet viszont egyféleképpen lehet: játékkal, vidámsággal, mozgással. Mindezt óriási odafigyeléssel, empátiával és sok-sok szeretettel. A kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége a játék és a mozgás. Fejleszt, felszabadít, nélkülözhetetlen a lelki fejlődéshez, az élmények feldolgozásához, tapasztalatok szerzéséhez, az újonnan elsajátított dolgok begyakorlásához.

   

Mikor érdemes a nyelvtanulást elkezdeni?  A legújabb nyelvoktatással kapcsolatos kutatások eredményei azt mutatják, hogy minél korábban kezd egy gyermek idegen nyelven játszani (természetesen a korának megfelelő módszerrel) annál könnyedebben, gyorsabban és jobb kiejtéssel képes azt elsajátítani. Így minél korábban lehetőséget biztosítunk gyermekünknek az idegen nyelvvel való megismerkedésre, annál többet tettünk annak érdekében, hogy könnyedén, játszva sajátítsa el azt

Milyen formában? Játékosan, sok-sok mozgással, vidáman, könnyedén, túlterheltség, gátlások és stressz nélkül. Mindezt a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően, képzett pedagógus vezetésével, aki nem csak az idegen nyelvet ismeri kiválóan, hanem szeretve tud játszani gyermekünkkel. Az English Gym & Fun lényege, hogy a mozgáson keresztül érdekes, izgalmas játékokkal vezetjük be a gyerkőcöket az angol nyelv szépségébe, mely az anyanyelvünk elsajátításához hasonlóan természetes környezetben zajlik. Foglalkozásainknak az idegen nyelv "tanulása" mellett még számos előnye van, mint például fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, ritmusérzékét, segíti a társas beilleszkedést és növeli az önbizalmat.

 

  English Gym & Fun

 
Ajánljuk még:
almafasolymar.hu
Gyere és barátkozzunk
a facebook-on

Hírek, érdekességek
Szavazások
Keresés

2013, Pomáz, Mártírok útja 1-3. | Telefon: 26/323-053 | e-mail: almafa@almafagyerekhaz.hu