English Gym&Fun - Tipegőknek

"First English steps for your baby" 

Az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a Tipegőket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre.

  

         

  

Tradicionális, angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék.

A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozgonak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon.

  

 

  • A foglalkozás első felében megtanulják a legfontosabb mozgással, hétköznapi élettel kapcsolatos kifejezéseket (Hello! Stand up! Sit down! Hands up! Touch the ground! Turn around! Try it! Goodbye! stb.) és nem utolsó sorban a híres  angol dalokat, mint pl: Head and shouldres, Five little monkeys, Hokey-Cokey, If you are happy, The Pawpaw Patch)
  • A második részben már élvezhetik a gyerkőcök a  speciális mozgásfejlesztő eszközöket (ejtőernyő, trambulin, alagút, fittball labda, egyensúlyozó tölcsér, rácshinta, bordásfal, zsámoly, labdák, pad, hulla-hopp karika, színes babzsákok, érzékelő korongok, ugráló póniló, stb)  melyek a nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztését szolgálják. Ezek a szerek elősegítik a saját mozgás érzékelését, a testséma elsajátítását, a szem-kéz és a szem-láb koordinációt. Használatuk során a tapintás-, érintés- és térérzékelés is nagymértékben fejlődik.

      

Foglalkozásunk célja, hogy ez az "első találkozás" az angol nyelvvel egy életre szólóan pozitív élményt adjon, és így a gyerekek számára a későbbiek során természetes legyen az idegen nyelvű kommunikáció.

Foglalkozás vezetője: Egervári Krisztina angol nyelvoktató

Létszám: 6-12  

Bővebben: English Gym&Fun

 

 

 

 

 

 
Ajánljuk még:
almafasolymar.hu
Gyere és barátkozzunk
a facebook-on

Hírek, érdekességek
Szavazások
Keresés

2013, Pomáz, Mártírok útja 1-3. | Telefon: 26/323-053 | e-mail: almafa@almafagyerekhaz.hu