Az Almafa gyerekház csapata

Az Almafa Gyerekház Magyarországon az első olyan gyermekfoglalkoztató, ami nem játszóházi alapokra épült, hanem egy önálló tevékenységi forma, azaz egy művelődési központ kisgyerekek számára. Itt a gyerekek és szüleik irányított formában vehetnék részt különböző foglalkozásokon, melyek a saját életkoruknak megfelelő környezetben, hangulatban és szinten zajlanak.

Az Almafa Gyerekház megálmodója Egervári Krisztina
Háromgyermekes édesanya vagyok. Hanna 15, Bálint 12, Emma 4 éves. A gyermekek iránti vonzódásom már fiatal lány koromban kialakult. A „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre mindig azt válaszoltam, hogy „tanító néni”.Végzettségem szerint – többek között – nyelvtanár lettem.

Az Almafa Gyerekház a gyermekkori álmom megvalósulása és szerencsémre évek óta élvezem a gyermekek őszinteségét, szeretetét, nyitottságát és fantasztikus tudásvágyát, amit igyekszem is kielégíteni nap mint nap.

Gyertek el hozzánk! Játszatok, énekeljetek, mozogjatok, rajzoljatokvelünk és győződjetek meg arról, hogy miért is jó az Almafa Gyerekházba járni! Ígérjük, hogy nem fogtok csalódni!

error: A tartalom másolásvédett!