Gyermek agykontroll tanfolyam

Miben segíthet az agykontroll?

A két napos tanfolyam során sokat beszélgetünk, játszunk, új dolgokat tanulunk,relaxálunk, speciális összehangoló gyakorlatokat végzünk. A programra szülők is elkísérhetik a gyerekeiket, megtapasztalhatják a tanultakat, hogy otthon közösen tevékenykedhessenek.

Mit tanulnak a gyerekek?

Megismernek  olyan lépésről-lépésre megtanulható módszereket, melyekkel  jobban tudják irányítani önmagukat, az életüket, tevékenységeiket,  bátrabbak, magabiztosabbak lesznek,  nő az önbizalmuk, javul az egészségük.  Javul önmagukhoz és másokhoz való viszonyuk is. Olyan lazító, feszültségoldó technikákkal találkoznak, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek.

Az agykontroll tanfolyamon tanultak segíthetnek hogy:

nyugodtabban aludhass, frissen, kipihenten ébredhess az általad kívánt időpontban,
fejlődjön emlékezeted, képzeleted, intuíciód,
fejlődjön önismereted, magabiztosabbá válj,
eredményesebben tanulj, nyugodtabban felelhess, írhass dolgozatot,
csökkenjen lámpalázad, megszabadulj alaptalan félelmeidtől, aggodalmaidtól,
számodra hasznos, új szokásokat alakíthass ki,
megszüntethesd feszültségből eredő fej -és hasfájásodat,
javuljon problémamegoldó képességed, javuljanak emberi kapcsolataid,
eredményesen segíthess magadon és másokon,
céljaid eléréséért a legjobb útra léphess.
A tanfolyamról

Magyarország gyermekagykontroll-oktatói évente több ezer gyermek előtt nyitják meg e páratlan lehetőségek tárházát. A tanfolyam felejthetetlen élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Programjaimra szeretettel várok gyerekeket két korosztályban is, kísérőiknek a részvétel mindkét napon ingyenes. 15 év sikerei csak folytatásra várnak, melynek most te is a részese lehetsz.  Ha szeretnél eredményesebben tanulni, sportolni vagy változtatni életed bármely területén – javítanál egészségeden, kiegyensúlyozottabb szeretnél lenni,  itt az ideje  megtenni az első lépést.

A tanfolyamot Kovács Erika gyermekagykontroll oktató tartja, akinek immáron 18 éve minden percben mosolygó szemei és hatalmas lelke segíti a gyerekek lelkivilágát, képzelőerejét, önbizalmát, kitartását és hitét.

Ár: 25.000.-Ft/fő, szüleiknek ingyenes. Érdemes tudni, hogy a tanfolyamunk felnőtt változata pedagógusok és egészségügyi szakdolgozók részére hivatalosan akkreditált továbbképző programnak minősül. Testvérkedvezmény: 21.500,-Ft/gyermek. Ismétlőknek 3.000,-Ft/nap.

Jelentkezni az Almafa Gyerekház elérhetőségein (+36 30 389 70 72; almafa@almafagyerekhaz.hu )lehet, vagy Kovács Erikánál a tanfolyamról részletesebben érdeklődni +36 20 211 35 27 tel.számon.