Lazula Manó – önismeretfejlesztés

Rendszeresen induló, 2.5 órás, stresszoldó, önbizalom növelő és pozitív gondolkodást fejlesztő csoportfoglalkozások gyerekeknek.

Mivel tanulásra való képtelenség nem létezik, csak a tanulást hátráltató blokkok, ezért a gyerekek megtanulnak több hasznos, és azonnal működő stresszoldó gyakorlatot. Amint beépítik az életükbe ezeket a technikákat, sokkal könnyedebben és sikeresebben tudnak teljesíteni az óvodában, az iskolában, és bárhol, ahol kihívással találkoznak.

A fő hangsúlyt a stresszoldásra fektetem, arra, hogy bármilyen kihívás is érje a gyerkőcöket, mindig legyen a tarsolyukban olyan gyakorlat, amit éppen elő tudnak húzni, ha erre szükség lenne. Emellett a pozitív életszemléletre ösztönzés a másik fontos vonulata a foglalkozásoknak. Legyen kellő önbizalmuk, becsüljék magukat és mindenekfelett higgyenek magukban.

A tanfolyamok témája havonta változik. Mint például félelem, harag, szomorúság, társas kapcsolatok, optimizmus stb. Egy negatív és egy pozitív érzés párban, amely meghatározza a foglalkozás menetét.

Sok érdekes módszert ötvözök a tanfolyamok során. Kineziológiai korrekciókat, jóga-és relaxációs gyakorlatokat, a Boldogságórák anyagát és egyéb kreatív módszereket.

Előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges, mert a csoportok hamar megtelnek!

„Ha minden 8 éves gyermeket a megtanítanának meditálni, egy generáción belül megszűnne az erőszak a világban.” (Dalai láma).

Szeretettel várom a gyerkőcöket, előzetes bejelentkezés szükséges elérhetőségeinken!

A tanfolyam díja: 3.500,-Ft/fő/alk.
Ismétlőknek: 3000,-Ft/fő/alk.
Testvérkedvezmény van: 5.000,-Ft/ 2 gyermek

Foglalkozásvezető: Gallina Ági Írisz

Kérem, hogy a gyerekek kényelmes ruhába jöjjenek a jógázás és relaxáció miatt!