Nyári táborok 2020

Friss hír! A május 14-i kormánybejelentés lehetővé teszi a nyári napközis táborok szervezését, így az Almafa Gyerekházban is várunk titeket 4 élménytáborban. A lent megadott regisztrációs linken tudtok jelentkezni!

Idén nyáron is várjuk a gyerekeket nyári élménytáborainkba az alábbi időpontokban és témákban:

 • 2020. június 22-26. Színjátszó tábor (4-10 éveseknek) – TELTHÁZ
 • 2020. július 6-10. Mese tábor (4-10 éveseknek) – ELMARAD
 • 2020. agusztus  10-14. Lazula Tini tábor (9-14 éveseknek) – TELTHÁZ
 • 2020. aug. 24-28. Lazula Manó tábor (5-9 éveseknek) – TELTHÁZ

Kicsit részletesebb leírás a táborainkról:

ALMAFA SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR (5-10 éveseknek) – JÚNIUS 22-26. között

A játékok és a gyermekszínház világába csöppen egy hétre, aki az Almafa Színjátszó Tábort választja. Versek, mesék, zene, tánc, játék, móka, készségfejlesztő játékok, közösségépítés.

Várunk táborunkba minden gyerkőcöt, aki érdeklődik a színház világi iránt; szeret szerepelni; vagy épp kissé bátortalan, és szüksége lenne egy kis bátorításra, gyakorlásra; aki szeret játszani; beszélgetni; és a szabadidejét hasznosan és önfeledten, barátok között eltölteni!

Táborvezető: Tóth Orsi pedagógus, drámajáték-vezető, Alkotó-fejlesztő Metamorphoses meseterapeuta

ALKOTÓ-FEJLESZTŐ MESETÁBOR  (4-10 éveseknek) JÚLIUS 6-10. között

Kirándulást teszünk a Mese Birodalmában! Utunk során csodákkal teli helyeken barangolunk. Tanulunk beszélni a virágok és állatok nyelvén, elvarázsolt hangszereken játszunk, dalolva varázsolunk napot és esőt, megtanulhatunk mindent, amire egy mesehősnek szüksége lehet.
Találkozni fogunk boszorkánnyal, varázslóval, sárkánnyal és tündérrel, és ha szerencsések vagyunk, sok új barátra találunk!  Várunk táborunkba minden játékos-dalos kedvű kis hőst és hősnőt!

Táborvezető: Tóth Orsi pedagógus, drámajáték-vezető, Alkotó-fejlesztő Metamorphoses meseterapeuta

LAZULA MANÓ ÉS TINI TÁBOR (5-8 és 9-14 éves gyerekeknek) több időpontban

Mivel tanulásra való képtelenség nem létezik, csak a tanulást hátráltató blokkok, ezért a gyerekek megtanulnak több hasznos, és azonnal működő stresszoldó gyakorlatot. Amint beépítik az életükbe ezeket a technikákat, sokkal könnyedebben és sikeresebben tudnak teljesíteni az óvodában, az iskolában, és bárhol, ahol kihívással találkoznak.

A fő hangsúlyt a stresszoldásra fektetem, arra, hogy bármilyen kihívás is érje a gyerkőcöket, mindig legyen a tarsolyukban olyan gyakorlat, amit éppen elő tudnak húzni, ha erre szükség lenne. Emellett a pozitív életszemléletre ösztönzés a másik fontos vonulata a tábornak. Legyen kellő önbizalmuk, becsüljék magukat és mindenekfelett higgyenek magukban.

A táborban az alábbi témákkal is foglalkozunk: félelem, harag, szomorúság, társas kapcsolatok, relaxáció stb. Egy negatív és egy pozitív érzés párban, amely meghatározza a foglalkozás menetét.

Táborvezető: Gallina Ági Írisz szociálpedagógus, kineziológus, gyermekjóga oktató

Tudnivalók minden táborról:

 • Minden táborunkba hétköznap 8.00-16.30 között várjuk a gyerekeket.
 • Ár:  35.000 Ft/ hét, amely minden költséget tartalmaz. (Testvérkedvezmény: 10%)
 • Abban az esetben tudjuk megtartani a táborokat, amennyiben min. 8 fő/ hét  jelentkezik. Amennyiben a tábor megkezdése előtti héten hétfőn nincs meg a min. létszám, úgy értesítjük a szülőket.

Napirend:

 • 8.00-9.00 érkezés, reggeli
 • 9.00-12.30 tematikus programok a tábor témájának jegyében
 • 12:30-13.00 ebéd
 • 13.00-14:30 csendes pihenő, kisebbeknek alvás
 • 14:30-15:30 tematikus programok
 • 15:30- 15:45 uzsonna
 • 15:45-16:30 szabad játék

Várjuk szeretettel jelentkezéseteket az alábbi regisztrációs linken…