HÍREK

21aug2023

Szeretettel várunk titeket szeptember 4. hétfőtől a már 16 éves Almafa Gyerekházban! Az órarendünket és programokat keressétek akár itt a honlapon vagy facebook, insta felületeinken.  

21aug2023

Legújabb programunk az ÜgyesEb kutyaasszisztált foglalkozás 4-8 éves gyermekeknek. Rövid leírást itt találtok a programról, mellyel Edit, Tündi és Kira kutyus várják az érdeklődő gyerekeket. ” Törekszünk arra, hogy a közösen eltöltött idő minden esetben hasznos és kellemes legyen mindenki szám[…]

21aug2023
Szeretettel várunk titeket szeptember 4. hétfőtől a már 16 éves Almafa Gyerekházban!
Az órarendünket és programokat keressétek akár itt a honlapon vagy facebook, insta felületeinken.

 

21aug2023

Legújabb programunk az ÜgyesEb kutyaasszisztált foglalkozás 4-8 éves gyermekeknek.

Rövid leírást itt találtok a programról, mellyel Edit, Tündi és Kira kutyus várják az érdeklődő gyerekeket.

” Törekszünk arra, hogy a közösen eltöltött idő minden esetben hasznos és kellemes legyen mindenki számára. Minden olyan fejlesztési lehetőséget kihasználunk, amelyet a spontán vagy a tervezett tevékenységek magukban rejtenek. A feladatok megoldásán keresztül minél több sikerélményben legyen részük a gyermekeknek, örömük a játékban, valamint a kutyával való kapcsolat során ismereteket szerezzenek a kutya viselkedéséről, életmódjáról, gondozásáról, de figyelmet fordítva arra is, hogy eközben reális kép alakuljon ki önmagukról és a személyiségük is fejlődjön.

Várunk titeket szeretettel! Edit, Tündi és Kira „

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06 20 959 9361

A csoportlétszám maximalizált, így belejelentkezés szükséges a fenti telefonszámon!